2012. január 29., vasárnap

It's my own opinion.

Az 'állapotomat' merőben megváltoztatta a TrueBlood olvasása, ezért is szeretem ezt a könyvet olvasni, mert teljesen eltereli a gondolataimat. így "lenyugodva" megírtam a véleményemet!

Damon vs. Stefan.

Nos, Stefan már többször elmondta Elenának, hogy már nem érez semmit iránta. ("Nem érdekel mit gondolsz rólam" ; "Nem akarok többé veled lenni" stb.) Elenának az agya ezt nem volt képes felfogni és foggal, körömmel ragaszkodik a régi érzéseihez. De az új érzései már mást diktálnak neki, pláne hogy más személy felé. Ha Damonnel 10 centiméretnél közelebb kerülnek egymáshoz, nem lehet nem észrevenni azt, hogy egymás ajkait stírölik, miközben próbálják az önuralmuk legapróbb részét is megragadni. Az agyának kisebb része azt mondja, hogy ez nem helyes, de testének további 99%-a Damont akarja. Ez tagadhatatlan.
Bennem is felmerült a kérdés: Ha Stefan nem érez, akkor mért van még mindig Mystic Fallsban? Amikor Klaus elengedte, simán elhagyhatta volna a várost úgy, hogy vissza sem néz. De nem ez történt.
Damon és Elena közelebb került egymáshoz, mint eddig valaha. Nem csak lelkileg, hanem testileg is. A csóknál a lány nem hátrált. És amikor Stefan tudomást szerzett róla, akkor egy-két könnyebb mondattal elintézte az egészet. Utána meg behúzott egyet a bátyjának. De mindez nem történt volna meg, ha Elena nem Damont csókolja meg, mert akkor Stef magasról tenne rá. Nem érdekelné, de így, hogy Damonről van szó...
Ezt az egész dolgot (ha tényleg lesz Stelena csók) az tudná megmenteni, még ha Damon össze is fekszik egy vámpírcsajjal, ha Elena bevallaná az érzéseit. De mostmár jó lenne tényleg ha tenne valamit, mert ezt nem fogom sokáig bírni.:Dxd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése